Beëdigd

Vertalingen van officiële documenten zoals diploma’s, geboorteakten en notariële akten zijn alleen rechtsgeldig als deze zijn gedaan door een beëdigd vertaler met een Rbtv-nummer.

Lees meerVraag offerte aan

Beëdigde vertalingen

Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen van notariële akten van levering/hypotheek, huwelijksvoorwaarden, (levens)testamenten. Meestal naar het Engels maar ook vaak naar het Nederlands of andere talen.

Soms moet de beëdigde vertaling nog worden gelegaliseerd in de korte (apostille) of lange legalisatieketen (rechtbank, Consulair Dienstencentrum CDC, consulaat). Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Lees meer

Samenwerking starten

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op via het offerteformulier of bel ons. Wij staan u altijd graag te woord.

Contactpagina

Beëdigd tolken

Opdrachtgevers uit het Justitiedomein zijn verplicht om beëdigde tolken (en vertalers) uit het Rbtv in te zetten. Ook bij het passeren van notariële akten moet een beëdigd tolk aanwezig zijn om de inhoud van de akte te vertalen als een van de partijen het Nederlands (nog) onvoldoende beheerst.

jp translations is gespecialiseerd in tolken van en naar het Engels bij het passeren van notariële akten bij de aan- of verkoop van uw huis, huwelijksvoorwaarden, (levens)testamenten, statuten, etc. Hiervoor hanteren we een standaardtarief.

Vraag offerte aan